Caluw mogelijk langer bij FC Utrecht

Tom Caluw en FC Utrecht gaan zeer waarschijnlijk met elkaar verder. Binnenkort zullen beide partijen met elkaar om de tafel gaan zitten. Men zal dan over een verlenging van de overeenkomst tussen de speler en de club gaan praten.

Het huidige contract van Caluw loopt tot medio 2010. De speler heeft de intentie al uitgesproken langer in de Domstad te willen blijven. Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat de Belg naar een andere club wilde, maar hier blijkt niets van te kloppen.

"We uiten de wensen naar elkaar en kijken dan waar we uitkomen. Op zich is er geen haast, ik heb nog een contract voor het komende seizoen. Ik heb het naar mijn zin bij FC Utrecht. Wel hou ik bij mijn keuze voor de toekomst rekening met wat de club doet. Wie gaan er, wie komen er? Cedric van der Gun heeft nog niet bijgetekend, ik denk dat dat ook niet gaat gebeuren," liet Caluw in een reactie weten.

Caluw werd in de zomer van 2005 door FC Utrecht gecontracteerd. Daarvoor droeg de speler het shirt van Willem II en KV Mechelen. Tot nu toe speelde de Belgische middenvelder 100 competitiewedstrijden voor de club uit de Domstad.