Glock zeer blij met derde plaats

Timo Glock eindigde in de Grand Prix van Maleisië als derde achter Jenson Button en Nick Heidfeld. De Duitser maakte indruk door zijn opmars met de intermediates onder regenachtige omstandigheden. Zijn teamgenoot Jarno Trulli werd vierde.

Timo Glock was blij om het podium gehaald te hebben. "Ik ben blij om weer terug op het podium te zijn en ik ben blij voor het hele team. Het was een erg lastige race," aldus Glock. "Ik startte als derde, maar na de eerste ronde lag ik achtste. Ik had moeite om de auto onder droge omstandigheden op de baan te houden, maar ik maakte de goede keuze om op de intermediates te gaan rijden. Ik zei:'We gaan er voor'."

"Het duurde nog vrij lang voordat het echt begon te regenen en ik was er niet zeker van wat de rest aan het doen was. Zij waren aan het worstelen op de regenbanden, waardoor ik makkelijk naar voren kon komen. Toen het harder begon te regenen moest ik naar de echte regenbanden, omdat mijn banden versleten waren. Daar ging ik erg goed mee en ik had dan ook de pech dat ze de stand van de voorafgaande ronde hebben genomen, anders was ik tweede geweest. Maar ik ben nog steeds blij met dit resultaat."

Submitter:  Bron: FOK!sport