Sutil baalt, Fisichella tevreden

De coureurs van Force India, Adrian Sutil en Giancarlo Fisichella konden, tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië, geen potten breken. Sutil reed de negentiende tijd, Fisichella deed het met plek achttien niet veel beter.

Na afloop was Sutil teleurgesteld. "Dit is bepaald niet wat we ervan hadden verwacht. We kwamen gewoon neerwaartse druk tekort. Ik had verwacht dat er meer in zat. We hebben in deze kwalificatie gewoon gefaald en zullen in onze race ons best moeten doen. Het ligt aan onszelf, niet aan de motor. Mijn doel voor morgen is dat ik de race kan uitrijden."

"We wisten dat het moeilijk zou gaan worden vandaag, ook omdat we weinig hebben kunnen testen in de winter. Maar we zijn maar twee tienden langzamer dan de wereldkampioen van vorig jaar, dus ontevreden kunnen we niet zijn," aldus Fisichella. "Ik ben tevreden over mijn kwalificatie. Ik had namelijk het hele weekend al last met de remmen. Er zit veel potentie in de wagen, en we zullen hard werken om dit er uit te halen. Het belangrijkste is nu dat we morgen de race uitrijden."

Submitter:  Bron: FOK!sport