Aissati: "Het kan altijd beter natuurlijk"

Ismaïl Aissati heeft zijn draai bij Ajax goed gevonden. De middenvelder die een half jaar blessureleed kende, is terug en dat is te merken. Hij had een groot aandeel in de 0-3 overwinning op NAC Breda gistermiddag.

De Marokkaan was bescheiden voor de camera’s van NOS. "Het kan altijd beter, zonder al te veel hoge verwachtingen te willen creëren, maar ik kijk altijd naar het teamverband. Er waren nog wat momenten waarop we niet goed stonden. Dat moet er in de toekomst uit."

"Ik ben gelukkig weer helemaal fit, dat is belangrijk voor mij. Het is lekker om weer te kunnen voetballen", zei Aissati. "Het liep vandaag lekker. Ik had vooral een goede klik met Urby Emanuelson. We hadden veel afwisselingen in ons spel. Daar had NAC veel last van."

Aissati wilde zich graag bewijzen maar moest daar wel even voor wachten. "Je wilt je meteen laten zien, omdat de club veel moeite heeft gedaan om mij van PSV te halen, dan wil je meteen je waarde laten zien. Dat kon de eerste zes maanden jammer genoeg niet", sloot de aanvallende middenvelder zijn verhaal af.