Huntelaar elke dag gelukkiger in Madrid

Klaas Jan Huntelaar begint zich steeds meer op zijn gemak te voelen bij Real Madrid. Met zijn vijfde en zesde treffer voor De Koninklijke was de Nederlandse goaltjesdief afgelopen weekend belangrijk in de met 2-5 gewonnen wedstrijd tegen Athletic Bilbao.

Voor Huntelaar gaat alles derhalve even over rozen. "Ik voel me goed bij Real. Elke dag ben ik gelukkiger met het leven hier", zegt de spits maandag in Marca. Real en de Nederlander kunnen zich sinds afgelopen dinsdag volledig richten op de Spaanse competitie. Het avontuur in de Champions League kende met een 4-0 nederlaag tegen Liverpool een ontluisterend einde voor de Koninklijke.

Huntelaar, die niet speelgerechtigd was voor de Madrilenen, keek in Spanje machteloos toe hoe zijn ploeggenoten van de mat werden gespeeld in Engeland. Door de zware nederlaag stond de selectie van Real onder grote druk. Huntelaar: "We wisten dat we niet mochten falen na het verlies tegen Liverpool. De Primera División is de enige competitie die dit jaar nog over is voor ons en we moeten er alles aan doen om de titel te winnen."