[NBA] Cavs makkelijk langs Bucks

De Nederlanders bij de Milwaukee Bucks hebben het niet makkelijk. Gisteravond werd er een 91-73 verlies geleden tegen de Cleveland Cavaliers. De Bucks hadden weinig offensieve krachten zonder Andrew Bogut en Michael Redd.

Richard Jefferson, voormalig small forward van de New Jersey Nets, heeft zich als de leider van het team ontpopt maar de 29 punten van de sterk aanvallende speler mocht niet baten. De Nederlander Dan Gadzuric kwam slechts tot twee punten en drie rebounds in twaalf minuten tijd. Teamgenoot Francisco Elson, die kampioen werd met de San Antonio Spurs een aantal jaren terug, nam slechts een schot in meer dan zestien minuten speeltijd. Hij kwam niet verder dan drie rebounds en drie persoonlijke fouten.

Bij de Cavs deed LeBron James zijn rugnummer eer aan. Hij kwam tot 23 punten en acht rebounds. Daarnaast kreeg de zelfgekroonde koning van het NBA hulp van Maurice Williams, die tot vijftien punten kwam. Zydrunas Ilgauskas scoorde veertien punten en pakte vijf rebounds. Delonte West was goed voor dertien punten.

Scoreverloop

Team1e2e3e4e Totaal
Milwaukee Bucks2019191573
Cleveland Cavaliers2226241991