[NBA] Magic winnen van de Suns

Orlando Magic was de club waar Shaquile O’Neal groot is geworden, maar de ster wordt vooral gelinkt aan de Los Angeles Lakers vanwege de drie kampioenschappen die hij de club bracht. Gisteravond was de Magic een maatje te groot voor de Phoenix Suns, de huidige club van O’Neal.

De Magic won met 111-99 van de Suns. Dit was alweer de 46ste overwinning van de Magic dit seizoen. De club uit Orlando is bezig met een van hun beste seizoenen ooit.

O’Neal was goed voor negentien punten en elf rebounds terwijl Jason Richardson, ooit slam-dunk contest winnaar, goed was voor 27 punten punten. De Canadese point guard Steve Nash scoorde twintig punten en gaf acht assists weg.

Bij de Magic speelde Howard een sterke wedstrijd met 21 punten en acht rebounds. Rashard Lewis was goed op dreef met 29 punten en twaalf rebounds. De Turkse forward Hedu Turkoglu scoorde 22 punten. Rafar Alston, die eerder deze week van de Houston Rockets overkwam, mocht de geblesseerde Jameer Nelson vervangen en scoorde vijftien punten.