John en NEC per direct uit elkaar

NEC heeft besloten de samenwerking met aanvaller Collins John per direct te beëindigen. De Nijmegenaren melden dit dinsdag op hun eigen website. De 23-jarige John werd dit seizoen door NEC gehuurd van het Engelse Fulham met een optie tot koop.

Directeur technische zaken Carlos Aalbers spreekt van een ongelukkige samenwerking tussen beide partijen. "Noch Collins, noch de club is er in geslaagd om hem het gehele seizoen een belangrijke speler voor NEC te laten zijn."

Aalbers vervolgde met de woorden: "Collins heeft weinig gespeeld en ook is er richting het restant van dit seizoen geen perspectief voor hem bij NEC. Dan is het beter om als volwassenen bij elkaar te gaan zitten en een goede oplossing voor beide partijen te vinden."

John zelf weet nu even niet hoe het verder moet met zijn loopbaan. "Ik ben teleurgesteld in dit seizoen, waarin ik nauwelijks heb kunnen spelen. Helaas ben ik maar op een paar momenten belangrijk geweest voor NEC. Waar mijn carrière me nu naar gaat leiden, is nog niet duidelijk. De komende weken zal ik de mogelijkheden met mijn zaakwaarnemers bekijken."