Sneijder en Robben weer fit

Wesley Sneijder zit weer bij de wedstrijdselectie van Real Madrid. Smaakmaker Arjen Robben heeft zich ook weer bij de groep gevoegd. De Nederlanders Rafael van der Vaart en Royston Drenthe moeten tegen Real Betis Sevilla echter op de tribune plaatsnemen.

Zowel Sneijder als Robben moesten de uitwedstrijd tegen Sporting Gijón missen vanwege blessureleed. Beide spelers hielden deze blessures over na de vriendschappelijke wedstrijd met Oranje tegen Tunesië.

De Nederlanders zijn echter niet de enige die hun rentree bij de selectie maken. Guti is namelijk ook opgenomen in de selectie. De laatste keer dat de Spaanse middenvelder voor De Koninklijke in actie kwam, dateert alweer op 20 December.

Aangezien coach Juande Ramos momenteel negentien spelers geselecteerd heeft, zal er nog een speler moeten afvallen. Hij mag namelijk maar achttien man in zijn selectie opnemen. De verwachting is dat hij doelman Iker Casillas op de tribune neerzet. De Spaanse doelman kampt namelijk met een lichte spierblessure, waardoor hij ook het risico loopt het Champions-League duel met Liverpool van woensdag te missen.