[NBA] All-Star Weekend deel 1

De eerste avond van het grote spektakel is voorbij. In een spannende wedstrijd hebben de Sophomores van de NBA gewonnen van de Rookies. Het is de zevende keer op rij dat de Sophomores de winst pakken..

De wedstrijd werd gedomineerd door Kevin Durant. De jonge speler van de Oklahoma City Thunder was goed voor 46 punten, zeven rebounds en vier assists. Verder waren de punten vrij eerlijk verdeeld over de spelers. Twee spelers, namelijk Jeff Green en Thaddeus Young, eindigden de wedstrijd met dertien punten.

Bij de rookies was Eric Gordon, van de Los Angeles Clippers, de man van de wedstrijd met negentien punten en zes rebounds. De enige speler die niet in actie kwam was Greg Oden van de Portland Trailblazers. Michael Beasley, van de Miami Heat, was de topscorer aan de kant van de rookies met 29 punten.

Vanavond is de Slam Dunk Contest, de 3point-shootout en uiteraard de Skills Challenge. Dwight Howard, de grote man van Orlando Magic, zal zijn titel in de slam dunk contest verdedigen terwijl Jason Kapono, van de Toronto Raptors, zijn 3point-shootout titel zal gaan verdedigen. Deron Williams, die vorig jaar de skills challenge won, zal zijn titel niet verdedigen maar Mo Williams, van de Cleveland Cavaliers, zal de titel proberen te pakken.