Redknapp snapt niets van ontslag Adams

Nog geen vier maanden nadat Tony Adams bij Portsmouth de taken van Harry Redknapp overnam, werd de oud-verdediger van Arsenal ontslagen. Redknapp vindt het geen goede keuze.

"Dit is heel gek. Afgelopen weekend waren ze vijf minuten verwijderd van een overwinning op Liverpool. Wat was er gebeurd als Portsmouth wél had gewonnen?", reageert de huidige manager van Tottenham Hotspur in de Daily Express.

"Ik vind dat het clubbestuur te haastig heeft gehandeld. Tony had meer tijd moeten krijgen. Hij werkt ontzettend hard en heeft de club veel te bieden."

Adams was tot oktober assistent-trainer van Redknapp. Toen laatstgenoemde naar Tottenham Hotspur vertrok, nam Adams zijn taken over, samen met assistent John Metgod. Het tweetal ontslagen, nadat Portsmouth in de Premier League is afgezakt naar plaats zestien.

Zowel Redknapp en John Metgod verwijzen naar de financiële situatie van clubeigenaar Alexandre Gaydamak. Hij zou de club willen verkopen, maar is bang dat hij geen koper vindt als Portsmouth degradeert.