Milan heeft 15 miljoen over voor Beckham

AC Milan gaat volgens The Sun een bod van vijftien miljoen euro uitbrengen op David Beckham. De Engelsman is nog eigendom van het Amerikaanse Los Angeles Galaxy, maar speelt momenteel op huurbasis in Italië. Het plan is echter dat hij Milan begin maart weer verlaat.....

Als het aan Milan ligt, blijft Beckham echter voorgoed en om dat te bewerkstelligen hoopt het sponsors te vinden om de transfer en het salaris van de international te bekostigen.

Vice-voorzitter Adriano Galliani van Milan: "Hem (Beckham, red.) verliezen zou erg jammer zijn, dat is de reden dat we een poging gaan doen om hem te behouden." De Engelsman verdient bij LA Galaxy een kleine vijf miljoen euro per jaar, een salaris wat Milan hem ook wil gaan bieden.

Punt is echter dat Beckham in de VS veel meer verdiend dan zijn basissalaris, het totaal komt uit op zo'n dertien miljoen euro per jaar, een bedrag wat voor Milan niet op te brengen is. Dat is de reden dat de Italianen druk op zoek zijn naar sponsors om het toch mogelijk te maken om Becks aan te trekken.