Aanvallende mutaties Excelsior

Excelsior gebruikt deze winterstop voor een renovatie van de voorhoede. De Rotterdammers legden een dag na de komst van Mo Faouzi ook Guyon Fernandez vast, maar zagen Rogier Veenstra vertrekken.

De 22-jarige Hagenaar Fernandez komt over van ADO Den Haag, waar hij sinds de promotie naar de eredivisie in het belofteteam speelde. Vorig seizoen kwam Fernandez nog twaalf keer in actie namens ADO in de Jupiler League, waarbij hij één keer scoorde. De aanvaller, die zowel centraal als op de flanken uit de voeten kan, tekende een contract tot medio 2012 in Kralingen.

De van NAC Breda gehuurde linksbuiten Rogier Veenstra verruilt Excelsior voor Haarlem. De 21-jarige aanvaller uit Zevenaar zou tot de zomer in Rotterdam spelen, maar zijn eerste seizoenshelft was weinig indrukwekkend. Veenstra kwam wel tot twintig duels, maar was vooral invaller. Hij scoorde één keer voor Excelsior.

Haarlem hoopte lange tijd op de komst van Ajacied John Goossens, maar toen dat niet haalbaar bleek, richtte men zich op Veenstra. De club huurt de linksbuiten nu tot de zomer van NAC.