Directeur City naar Milan voor Kaká

Manchester City heeft serieuze plannen om sterspeler Kaká bij AC Milan los te weken. Garry Cook van The Citizens was reeds in Milaan om gesprekken te starten met de Italiaanse topclub. De verwachting is dat de rijkste club van de wereld binnenkort met een bod komt op de Braziliaan.

Kaká zelf heeft echter al meerdere malen aangegeven bij Milan te blijven en eerdere pogingen van Real Madrid en Chelsea om hem daar weg te lokken, mislukten reeds.

City heeft volgens SkySports zo'n 100 miljoen euro over voor de aanvallende middenvelder. Een bedrag waarmee Milan de selectie op meerdere plaatsen kan versterken. De Engelse nieuwszender denkt te weten dat Kaká in Engeland per week 221.000 euro kan gaan verdienen, waarmee hij de best betaalde speler ter wereld wordt.

Sinds de overname door de Abu Dhabi Group in de zomer van 2008 zit Manchester City er warmpjes bij. Successen heeft het de club echter nog geenszins opgeleverd. In de Premier League is de club zelfs terug te vinden in de onderste regionen.