Groot talent Excelsior naar Aston Villa

Arsenio Halfhuid heeft een droomtransfer naar Aston Villa te pakken. De verdediger van Excelsior verhuist naar Birmingham om daar de opleiding van Villa te doorlopen.

De 17-jarige Halfhuid begon bij de jeugdopleiding van Feyenoord, maar stapte vervolgens over naar de stadgenoot. Villa heeft - met het oog op andere gegadigden - extreem snel gehandeld en uiteindelijk de strijd om de handtekening van het jonge talent gewonnen.

Halfhuid is het neefje van de voormalig verdediger van Chelsea en Southampton, Ken Monkou. De groeibriljant heeft een verbintenis van 2,5 jaar ondertekend. Zijn zaakwaarnemer Dan Fletcher tegenover Sky Sports: "Arsenio is enorm gelukkig om voor zo'n fantastische club te gaan spelen. Het is allemaal heel snel voor hem gegaan, maar zo gaat het nou eenmaal in de voetballerij."

"Veel Nederlandse clubs begrijpen niet hoe ze Arenio niet hebben kunnen inlijven. De credits gaan daarom ook naar Aston Villa, omdat zij hun interesse stil hebben weten te houden en zo snel hebben gehandeld", besloot hij.