Wenger weer boos op arbitrage

Arsène Wenger heeft zich gisteren, tijdens 'Boxing Day', weer eens lopen ergeren aan de arbitrage. Arsenal speelde toen namelijk gelijk tegen Aston Villa (2-2).

In de tweede helft ontving Aston Villa een dubieuze strafschop. Wenger denkt dat dit te maken heeft met het feit dat John Robertson, trainer van The Villians, in de rust met arbiter Lee Mason had gesproken. "Ik weet hoe zoiets gaat. De scheidsrechter heeft dan het gevoel dat hij iets goed te maken heeft en fluit daarna in het voordeel van de betreffende ploeg. Dat gebeurde ook nu weer. Zoiets zie ik veel te vaak."

Arsenal stond na 50 minuten voetbal nog wel op een comfortabele 2-0-voorsprong, maar door de makkelijk gegeven penalty kwam Aston Villa terug in de wedstrijd. In de laatste minuut schoot Zat Knight zijn ploeg naast The Gunners.