Uitslag Feyenoord - Lech Poznan

Feyenoord heeft ook zijn laatste Europese wedstrijd van dit seizoen verloren. In de eigen Kuip was Lech Poznan uit Polen met 0-1 te sterk.

Vooral in de beginfase was de amusementswaarde van de wedstrijd zeer laag. Feyenoord speelde zonder vertrouwen en dwong niks af. De Polen hielden zich aanvankelijk rustig, maar begonnen langzaamaan meer aan te dringen. Na 27 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong nadat Djurdevic de 1-0 binnenkopte uit een hoekschop van Stilic. Lech Poznan kreeg daarna via Lewandowski, Rengifo en Peszko nog een aantal goede kansen. Feyenoord kreeg alleen via El Ahmadi en Makaay wat kansjes.

In de tweede helft kwam Feyenoord wederom onder druk te staan. Hoewel de Polen de aanval zochten slaagden ze er niet in gevaarlijk te worden. Feyenoord toonde wel strijdlust en kreeg wat meer grip op de wedstrijd. Een schot van Bruins werd gekeerd, maar door het slordige spel van de Rotterdammers hield Poznan eenvoudig stand. Doelman Turina moest alleen bij kopballen van Bahia in actie komen.