FOK!sport Sfeerverslagen Contest

Aan het begin van het voetbalseizoen 2008/2009 deed FOK!sport een oproep aan de mensen, die eventueel een sfeerverslag wilden schrijven. In eerste instantie ging het wat stroef, maar inmiddels hebben dertien mensen een verslag geschreven. FOK!sport vond het tijd om deze mensen eens te belonen voor hun werk en heeft daarom de FOK!sport Sfeerverslagen Contest uitgeschreven.

Alle users, die een sfeerverslag hebben geschreven, maken namelijk kans op een prijs. In samenwerking met Sportstore gaat FOK!sport namelijk een waardebon van 25 euro weggeven.

Aan wie wordt deze prijs dan uitgereikt? Dat bepaal jij! Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om zijn/haar stem uit te brengen op het sfeerverslag, waarvan jij denkt dat die het beste is. De user met de meeste stemmen sleept de prijs en de bijbehorende eer in de wacht.

De wedstrijd loopt tot en met 20 december 20:00 uur en je kan in dit topic je stem uitbrengen.

Op wie kan ik mijn stem uitbrengen?

De wedstrijddag van Silenus
De wedstrijddag van Gatalin
De wedstrijddag van denthemen
De wedstrijddag van NanKing
De wedstrijddag van ruud_fr
De wedstrijddag van Isiolo
De wedstrijddag van Stofje
De wedstrijddag van Breach
De wedstrijddag van kevin6188
De wedstrijddag van Kopbal
De wedstrijddag van Prosac
De wedstrijddag van TJDoornbos
De wedstrijddag van Riro
De wedstrijddag van numero_uno
De wedstrijddag van RayMania
De wedstrijddag van Isiolo II
De wedstrijddag van Jasza
De wedstrijddag van Silenus II

Het is overigens niet zo dat alleen de winnaar in het zonnetje wordt gezet. Gedurende de contest krijgen alle deelnemers namelijk een tagje, als dank voor hun vrijwillige bijdrage.

Na afloop van deze contest gaat er weer een nieuwe serie wedstrijdverslagen van start. Mensen die alsnog een verslag insturen, maken ook kans op de prijs.

Submitter:  Bron: FOK!sport