Uitslagen Engeland speelronde 14

Dit weekend werd in de Premier League de veertiende speelronde afgewerkt. De eerste zes ploegen van de Engelse competitie lieten dit weekend allemaal punten liggen. Daarnaast wist Tottenham Hotspur wederom te winnen en neemt steeds meer afstand van de degradatiezone.

Manchester United wint niet van Aston Villa
Manchester United is er dit weekend niet in geslaagd om het treffen met Aston Villa te winnen, maar speelde slechts gelijk (0-0). Hierdoor blijft het verschil met de kop van het klassement acht punten. The Mancunians hebben overigens één duel minder gespeeld.

Voor Aston Villa was het gelijkspel tegen Manchester United een onverwacht succes. Het punt was in elk geval dik verdiend, aangezien de twee ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren. Voor de thuisploeg zorgde Agbonlahor voor het meeste gevaar en had een aantal maal de openingstreffer op zijn slof. Aan de andere kant zorgden Cristiano Ronaldo en Park voor gevaar, maar ook zij vonden het net niet.

Arsenal verslikt zich in Manchester City
Arsenal heeft dit weekend een gevoelige nederlaag geleden. De ploeg van trainer Wenger verloor namelijk van Manchester City (3-0). Hierdoor lijkt het er steeds meer op dat The Gunners in een slechte periode zitten. Vorig weekend werd ook al van Aston Villa verloren.

In de eerste helft van het duel tussen Manchester City en Arsenal viel er niet veel te beleven. Op slag van rust wist de thuisploeg de openingstreffer binnen te tikken. Clichy en Silvestre communiceerden niet goed, waardoor Ireland de 1-0 wist te maken. Na bijna een uur was de wedstrijd gespeeld. Robinho werkte namelijk de tweede goal voor de thuisploeg achter de keeper van de club uit Londen. In de laatste minuut van de officiële speeltijd gaven de bezoekers ook nog een strafschop weg, dat dit buitenkansje met twee handen aangreep.