Senna blij met warme ontvangst in F1-paddock

Gisteren maakte Bruno Senna, het neefje van de legendarische Ayrton Senna, zijn Formule 1-debuut op het circuit van Barcelona. Senna test deze week twee dagen voor het team van Honda en mag vandaag verder rijden.

Senna zegt dat hij een prima ontvangst had in de paddock tijdens zijn eerste dag. "Mijn komst ging zeker niet ongemerkt voorbij. Toen ik de paddock op liep stonden er gelijk veel camera's op me gericht en was ik even het middelpunt van de aandacht. De ontvangst was over het algemeen gezien erg warm en positief, wat natuurlijk erg prettig is."

Senna is een van de kanshebbers voor een stoeltje bij Honda voor 2009, maar ook Lucas di Grassi en Rubens Barrichello zijn gegadigden. Senna zou graag racen voor Honda, maar beseft dat dat niet zomaar zal gaan. "Ik denk dat de Formule 1-paddock me pas echt op waarde kan schatten als ik daadwerkelijk een F1-coureur ben. Er is dus nog veel werk te doen. Er hangt veel af van de test op woensdag. Daarna zal het team bepalen of ik nog een test krijg en dan zien we wel verder."