Zwinkels kan gewoon keepen in de Kuip

ADO Den Haag kan komende zondag, wanneer de ploeg van trainer André Wetzel op bezoek gaat bij Feyenoord, gewoon beschikken over doelman Robert Zwinkels. De 25-jarige goalie moest afgelopen weekend in het duel met Willem II het veld groggy verlaten.

Zwinkels kwam vlak voor tijd in botsing met Willem II-verdediger Danny Schenkel en hield hieraan een hoofdblessure over. De doelman moest met een brancard van het veld worden gedragen.

Veel last van de klap heeft Zwinkels echter niet meer. "Ik kwam mijn doel uit om de bal weg te stompen en vanaf dat moment ging het licht uit," beschrijft de sluitpost de botsing in Voetbal International. "Ik voelde me als een bokser die knock-out was geslagen en zag alleen maar zwart voor mijn ogen."

Tegen Feyenoord zal Zwinkels dus gewoon weer onder de lat staan bij ADO. "De eerste dagen heb ik wat lichte hoofdpijn gehad, maar dat inmiddels over. Tegen Feyenoord zal ik er weer staan, want ondanks dat we ons in een mindere periode bevinden, zit ik persoonlijk goed in mijn vel."