Zlatan weer goud waard voor Inter

Zlatan Ibrahimovic heeft weer laten zien hoe belangrijk hij is voor Internazionale. De Italiaanse koploper won op Sicilië met 2-0 van Palermo, en de Zweedse spits maakte beide treffers.

Inter kwam in de eerste helft niet tot scoren en ging in de tweede helft meteen op zoek naar het eerste doelpunt. Die viel vrijwel meteen na rust: van ongeveer twintig meter haalde Zlatan Ibrahimovic de trekker over: 0-1.

Ook het tweede doelpunt van de Zweed was een hele fraaie. Met een zuivere vrije trap liet hij Palermo-doelman Alberto Fontana kansloos.

Ibrahimovic was zelfs nog dichtbij een derde doelpunt uit een afstandsschot, maar Fontana had een mooie redding in huis en voorkwam een nog grotere nederlaag voor Palermo.

Internazionale staat nu drie punten voor op de nummer 2, Juventus. AC Milan en Napoli kunnen Juve zondag voorbij gaan, de clubs komen in actie tegen respectievelijk Chievo en Atalanta. Bovendien staat zondag ook de derby tussen AS Roma en Lazio op het programma.