Uitslag Feyenoord - CSKA Moskou

Feyenoord heeft zojuist de UEFA Cup-wedstrijd tegen CSKA Moskou in de Kuip met 1-3 verloren.

CSKA, de nummer twee in Rusland, opende zeer aanvallend. Na een kwartier spelen kwamen ze op 0-1; uit een hoekschop kopte Berezoetsky de bal via Van Bronckhorst binnen. Makaay kopte de bal vervolgens tegen de lat en even daarna scoorde Van Bronckhorst de gelijkmaker nadat hij een aanval goed afrondde. Tien minuten later stonden de Rotterdammers al weer achter na een treffer van Vágner Love, waardoor de ruststand 1-2 was.

In het begin van de tweede helft waren de Rotterdammers dicht bij de gelijkmaker, maar een schot van Makaay ging maar net langs. Vervolgens namen de Russen de touwtjes weer in handen al leverde dat niet veel kansen op. Nadat Hofland Vágner Love tegen de grond trok mochten de Rotterdammers nog blij dat zijn dat de scheidsrechter CSKA geen strafschop gaf.

In de slotfase zette Feyenoord aan en loerden de Russen op de counter. Vágner Love was bij een van de uitbraken succesvol en maakte de 1-3. Aldonin werd nog met rood van het veld gestuurd, maar de tien spelers van CSKA bleven in de slofase simpel overeind staan.

Feyenoord - CSKA Moskou 1-3
13’ A.Berezoetsky 0-1
29’ v. Bronckhorst 1-1
40’ Vágner Love 1-2
81’ Vágner Love 1-3

Toeschouwers: 22.200
Scheidsrechter: Oddvar Moen (Noo)
Stadion: De Kuip
Gele kaart: Bahia, de Cler (Feyenoord), Rahimic (CSKA Moskou)
Rode kaart: 82. Aldonin (2x geel) (CSKA Moskou)

Opstellingen

Feyenoord: Timmer, Tiendalli, Bahia, Hofland, De Cler, Wijnaldum, El Ahmadi (Mols/79), Fer, v.Bronckhorst, Makaay, Biseswar

CSKA Moskou: Akinfejev, A.Berezoetsky, V.Berezoetsky, Ignasjevitsj, Grigoriev, Krasic (Rahimic/85), Aldonin, Dzagojev (Mamajev/68), Semberas, Zjirkov, Vágner Love