Pranjic mogelijk tegen Wolfsburg

SC Heerenveen-middenvelder Daniel Pranjic is sneller van een blessure hersteld dan verwacht. De Kroaat lijkt hierdoor mee te kunnen spelen in het UEFA Cup-duel dat Heerenveen donderdag uit tegen WfL Wolfsburg speelt.

Pranjic liep vorige week woensdag een hamstringblessure op in het thuisduel tegen Vitesse en leek daardoor drie weken uitgeschakeld. Maandag onderging de international in het ziekenhuis enkele onderzoeken. "Het ziet er goed uit. Hamstringblessures blijven tricky, maar op de scan was niets te zien en Danijel zelf is ook optimistisch," aldus fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van Heerenveen.

Ook aanvaller Roy Beerens viel in het duel met Vitesse uit met een hamstringblessure, maar hij is waarschijnlijk niet voor het duel met Wolfsburg hersteld. "We hebben nog een paar dagen te gaan, maar of Roy kan spelen is twijfelachtig."

Langzaam begint de ziekenboeg bij Heerenveen leeg te stromen, want naast Pranjic zijn ook Henrico Drost en Daryl Janmaat op de weg terug. Drost is hersteld van een knieblessure, terwijl Janmaat last van zijn lies had. Beiden maakten afgelopen maandagavond hun rentree in Jong Heerenveen.