"Wedstrijd tegen Nancy niet anders dan normaal"

Feyenoord speelt morgen de beladen UEFA Cup-wedstrijd tegen het Franse AS Nancy. Voor doelman Henk Timmer, die tegen de Fransen gewoon onder de lat zal staan, is de wedstrijd echter niet anders dan een normaal duel.

Over de beschikbaarheid van Timmer bestonden nog twijfels, maar op de website van Feyenoord laat hij weten dat er niets aan de hand is. "Na de wedstrijd tegen Willem II was ik figuurlijk ziek van de nederlaag, maar daarna werd ik het echt," aldus de ervaren goalie, die voldoende hersteld is om in Frankrijk het doel van de Rotterdammers te verdedigen.

Verder geeft hij aan dat hij niet meer terugdenkt aan de ontmoeting in 2006. "Het was voor Feyenoord een zwarte dag. Maar in de aanloop naar de wedstrijd van donderdag hebben we er onderling maar weinig over gesproken. Voor mij is deze wedstrijd niet anders dan dat we bijvoorbeeld tegen Coruña spelen. Dat ik hier met traangas in mijn ogen van het veld moest, zal voor mij nul meespelen. Ik ga ervan uit dat zoiets ook maar hooguit een keer in je carrière gebeurt."