Atteveld tevreden over Roda JC

Raymond Atteveld was na het verlies tegen Heracles Almelo (2-0) toch positief. De trainer van Roda JC was namelijk van mening dat zijn ploeg goed werk had verricht.

"We hebben genoeg kansen en mogelijkheden gehad en waren, zeker in de tweede helft, op zoek naar de overwinning," liet Atteveld na het duel optekenen. Een verdwaalde bal zorgde er uiteindelijk voor dat de Limburgse formatie ten onder ging. "Zij roeien die bal weg, wij staan slecht te verdedigen en het is gebeurd."

Roda JC wacht door dit nieuwe verlies nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Toch maakt Atteveld zich vooralsnog niet druk. ""Je weet dat je punten moet pakken, maar we hebben goed gespeeld en dat geeft vertrouwen."

Gert Heerkes, trainer van Heracles Almelo, was erg blij met het resultaat. De ploeg uit Almelo wist in de eerste vijf wedstrijden telkens punten te pakken. "We hebben vijf keer tegen lastige tegenstanders gespeeld en niet verloren. Dat is geweldig. Deze overwinning was verdiend, al was de 2-0 te hoog in cijfers."