[NFL] Uitslagen Week 1

De eerste speelronde in de NFL zit er weer op. Deze is allerminst onopgemerkt voorbij gegaan. Blessures en verrassende uitslagen kenmerkten het afgelopen weekend.

Het grootste nieuws kwam toch wel uit Foxborough waar Tom Brady geblesseerd raakte aan zijn knie en de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen. Maar ook Vince Young ging er met een blessure vanaf en bleef een tijdlang aan de zijlijn met zijn hoofd in zijn handen zitten terwijl de fans hem uitjoelden. De blessure van Young is echter niet zo ernstig en hij zal ongeveer een maand uit de roulatie zijn. Dinsdag werd ook bekend dat Shawne Merriman zich toch laat opereren. De linebacker van de San Diego Chargers wilde dit seizoen spelen met een geblesseerde knie, op afraden van de doktoren, maar heeft nu toch besloten het zekere voor het onzekere te nemen.

Naast al de blessures was dit het weekend van de verrassingen. De Bears gingen er met de winst van door in en tegen Indianapolis, waar de Colts hun seizoen opende in hun nieuwe onderkomen, het Lucas Oil Stadium. De Panthers wonnen in extremis van de Chargers door een touchdown in de laatste seconden van de wedstrijd. En de Titans openden hun seizoen met winst tegen divisionist de Jacksonville Jaguars.

Hieronder vind je alles uitslagen.

Uitslagen Week 1
Washington RedskinsNew York Giants7-16
New York JetsMiami Dolphins20-14
Tampa Bay BuccaneersNew Orleans Saints20-24
Jacksonville JaguarsTennessee Titans10-17
Detroit LionsAtlanta Falcons21-34
Kansas City ChiefsNew England Patriots10-17
Houston TexansPittsburgh Steelers17-38
St. Louis RamsPhiladelphia Eagles3-38
Dallas CowboysCleveland Browns28-10
Seattle SeahawksBuffalo Bills10-34
Cincinnati BengalsBaltimore Ravens10-17
Chicago BearsIndianapolis Colts29-13
Carolina PanthersSan Diego Chargers26-24
Arizona CardinalsSan Francisco 49ers23-13
Denver BroncosOakland Raiders41-14
Minnesota VikingsGreen Bay Packers19-24