Probleem met punten België

Normaal gesproken delen we de punten voor de F1-manager op maandagavond uit. Dat is ook wel gedaan, maar er blijkt een grote fout in te zitten bij het berekenen van de strafpunten. En met vijf 'onderdelen' die straf kregen, komt dit wel hard aan.

Wat gebeurt er: de strafpunten worden een aantal keren meegeteld, waardoor een onderdeel ineens heel ver in de min komt. Hetzelfde gebeurde de afgelopen paar races met minpunten. Dat klopt natuurlijk niet, want dat zou je veel budget kosten. Over budget gesproken, de voorlopige punten zijn dan wel doorgevoerd (die kun je zien als je op je Persoonlijke pagina de Samenstelling van België klikt), maar het bijbehorende budget is niet uitgekeerd.

De mogelijkheid is er nu om de punten weer recht te trekken (zie een eerder bericht hierover), en dan pas het juiste budget toe te kennen. Daarin zit dan wel weer een moeilijkheid, want de volgende race is al aankomend weekend. Op dit moment durven we geen schatting te doen wanneer die punten wel kloppen. Wanneer de persoon die het kan er tijd voor heeft, durven we echt niet te zeggen. Dat is lastig, en dat snappen we ook zeker wel.

We vragen misschien een beetje veel van je geduld, maar er zit maar 24 uur in een etmaal. Al zou dat er soms wel eens 36 ofzo moeten zijn...


Je kunt je opmerkingen in een reactie hieronder zetten, maar ook staat de Feedbackoptie voor je open en je mag een e-mail sturen aan FOK!sport. Ook op het SPT-forum is een F1-managertopic. Dat moeten toch voldoende mogelijkheden zijn om je te uiten.

Toevoeging:
Er zal een geheugensteuntje verstuurd worden als de budgetten uitgedeeld zijn. Hopelijk dus snel.

Submitter:  Bron: FOK!sport