Haarlem test kwartet

Haarlem test de komende periode een kwartet voetballers. Hilmi Mihci, Yasin Karaca, Randy Rustenberg en Arjan Wisse mogen proberen een contract af te dwingen bij de club uit de Jupiler League.

Linksbuiten Arjan Wisse werd in 2005 nog meegenomen naar het WK voor spelers onder 20 jaar. Hij brak bij AZ en op huurbasis bij Telstar echter nooit echt door, waarna de inmiddels 23-jarige speler uit Den Helder uit beeld raakte. Hij hoopt bij Haarlem een rentree als prof te kunnen maken.

De 24-jarige Belg Karaca is een aanvallende middenvelder uit de opleiding van Anderlecht. Die club verhuurde hem al eens aan Westerlo en De Graafschap. Voor de Superboeren speelde hij één competitieduel. De laatste jaren kwam hij uit voor Sebatspor en KV Oostende.

Aanvaller Hilmi Mihci is een bekendere naam. De 32-jarige spits speelde namens FC Den Bosch, Eindhoven, MSV Duisburg, De Graafschap, Telstar, FC Omniworld, wederom FC Den Bosch, Paralimni, Sivasspor en Helmond Sport 139 competitieduels als prof. De in Baarn geboren Mihci scoorde hierin 50 keer.

Linksback Randy Rustenberg doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar kwam daar nooit in aanmerking voor het eerste elftal. De 24-jarige Amsterdammer kwam als prof uit voor RKC Waalwijk en FC Dordrecht. In zijn 41 optredens in competitieverband scoorde Rustenberg, die ook centraal achterin kan spelen, nooit. Bij FC Dordrecht vertrok hij in de winterstop. Sindsdien zat Rustenberg zonder club.