Roma bereidt bod op Mutu voor

AS Roma gaat een bod uitbrengen op Fiorentina-ster Adrian Mutu. Vraag is of de achttien miljoen euro die ze voor de Roemeen overhebben genoeg zal zijn.

Mutu wist op het EK niet echt te imponeren, maar in de Serie A en de UEFA Cup wist hij wel potten te breken. Het doelpunt in de UEFA Cup tegen PSV staat bij elke voetbalfan waarschijnlijk nog op het netvlies. De aanvaller schoot een vrije trap snoeihard in de kruising.

Bij AS Roma is Mutu ook niet onopgemerkt gebleven, weet Corriere dello Sport. De Romeinen zouden een bod van achttien miljoen euro voorbereiden. De geruchten over een vertrek van Mutu, omdat Fiorentina hem niet tegemoet wilde komen met zijn salariseisen, worden hierdoor alsmaar sterker.

La Viola zou alleen luisteren naar een bod dat voldeed aan hun vraagprijs van 25 miljoen euro. Met het bod van achttien miljoen euro lijkt er nu ook schot in de zaak te komen. Roma kan momenteel nog geen officieel bod uitbrengen, maar door de overgang van Mancini naar Inter zou Roma de financiële middelen tot beschikking hebben.