F1 manager: klaar voor een herstart

Goed nieuws, er kan weer gewisseld worden in de FOK!sport F1-manager. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om een storende fout eruit te halen, en volgens ons is dat nu gelukt. Voor de komende race in Silverstone kun je je team weer aanpassen op de pagina voor je Teammanagement.

De afgelopen weken hebben we de F1-manager stilgelegd omdat we niet wilden dat de deelnemers nog meer punten zouden mislopen doordat ergens een berekening niet goed gaat. Het vreselijk moeilijke besluit om de race van Frankrijk niet mee te tellen heeft veel van jullie aangezet tot het geven van een reactie. Heel begrijpelijk waren de reacties veelal geïrriteerd.

Alle races zijn opnieuw ingevoerd aan de hand van alle gegevens over aankopen en wissels die je al gedaan had. Als het goed is, zijn alle punten weer correct en zou je budget weer moeten kloppen. De wissels die gedaan zijn na maandag 9 juni 20:00 uur zijn teruggedraaid. Dat waren wissels die gemaakt zijn met een budget dat jullie eigenlijk niet hadden moeten hebben.

Nu is het zo dat veel deelnemers meer budget hebben doordat er een heleboel punten gemist werden door die fout in de berekeningen. Dat sterkt ons in het besluit om de race van Frankrijk niet mee te tellen. Het kan echter ook zijn dat je ineens minder budget had, omdat je toch minder punten had moeten hebben. Alle budgetten zijn daaraan aangepast.

Op dit moment kunnen we dus melden dat je weer kunt wisselen. Om toch een vorm van compensatie te bieden, zal de wisseltermijn verlengd worden van zaterdag 5 juli 0:01 uur tot zaterdag 12:59 uur. Je kunt dus tot vlak voor de kwalificatie begint (Nederlandse tijd) je team nog wijzigen. Er zal ook een Geheugensteuntje verstuurd worden.

We bieden onze excuses aan voor al het ongemak dat je ervan gehad hebt. En de FOK!sport-crew bedankt namens de developers alle deelnemers voor het geduld tijdens de afgelopen paar weken. Maar we hopen wel dat je nog veel plezier hebt met de F1-manager voor de rest van dit F1-seizoen. Mocht je denken dat er iets niet klopt met je punten dan kun je altijd even een e-mail sturen. Of je geeft even een bericht via de Feedback.


Er kan dus weer gewisseld worden!


Uitleg van de developer: De Formule 1 punten: wat was er aan de hand?

Submitter:  Bron: FOK!sport