Bourdais denkt nog niet aan toekomst

Fransman Sébastien Bourdais wil nog niet denken aan het komende seizoen, maar de onzekerheid van zijn team Scuderia Toro Rosso maakt het er niet makkelijker op. Hij heeft wat verloren ten opzichte van teamgenoot Sebastian Vettel, die aan Red Bull wordt gelinkt.

Bourdais zei tegenover de Briste televisiezender ITV: "Natuurlijk is het makkelijk om je zorgen te maken, maar je kan het ook naast je neer leggen, wat ik probeer te doen. We hebben nog maar acht races gehad en zijn dus nog niet eens op de helft. Ik heb ook niet het idee dat ik mijn ware potentie al heb getoond. Wat er nu vanaf nu gebeurt, zie ik wel. Mocht ik ontslagen worden, dan is dat prima."

"Het belangrijkste vind ik dat ik mijn best doe, en dat doe ik, al is het nu niet duidelijk te zien. Ik heb natuurlijk niet op alle zaken invloed, maar als ik het in de ogen van een paar mensen niet goed doe, dan vind ik dat prima. Ik focus me nu op 2008 en kan niet meer doen dan hopen dat ik er volgend jaar nog ben om te laten zien wat ik met een auto op slicks kan doen."