FOK!games voorspelt uitslagen XVI

Bij FOK!games doen ze ook aan het EK voetbal. In een game, wel te verstaan. FOK!user en gamesredacteur SocialDisorder heeft met het spel UEFA Euro 2008 voor de PlayStation 3 de wedstrijd van vandaag gesimuleerd.

De Spaanse stieren gaan het vanavond opnemen tegen de Azzuri van Donadoni. De Spanjaarden wisten dit toernooi opvallend goed te presteren met David Villa en Fernando Torres als uitblinkers. Gatusso en co wisten met de hakken over de sloot de kwartfinale te halen en de hoop van de natie is nu dus gevestigd op de kwaliteiten van de Italianen als toernooivoetballers.

De uitslag van gisteren klopte helaas helemaal niet. Maar voor vandaag is er weer een nieuwe simulatie, volgens de game UEFA Euro 2008 van EA Sports zal de wedstrijd El Toro - Catanacio als volgt eindigen:

Spanje - Italië 0-1
24' Villa 0-1

Noot: deze uitslag is van 15:00 uur vandaag.


De winnaar van deze wedstrijd zal in de halve finale spelen tegen het Rusland van Guus Hiddink. Die pot zal gespeeld worden op donderdag 26 juni.

We zullen afwachten wat er van waar is, kloppen de uitslagen zoals een computerspel ze voorspelt? Of kan een spel geen potje (voetbal) breken? De bal is natuurlijk rond. Kijk vanavond naar de wedstrijden en lees de verslagen op de FOK!sport EK-site. Morgen zal er weer een voorspelling zijn.

Voor meer gamesnieuws ga je natuurlijk naar FOK!games!