Jansen en Vlemmings completeren staf Feyenoord

De technische staf van Feyenoord is compleet. Wim Jansen en Leon Vlemmings zullen de nieuwe trainer Gertjan Verbeek komend seizoen gaan assisteren.

Wim Jansen keerde in 2006 terug bij Feyenoord. Hij vervulde de functie van technisch adviseur. In het verleden was Jansen al speler, trainer en technisch directeur in de Kuip. Leon Vlemmings komt van NAC Breda, waar hij assistent van Ernie Brandts was. Vandaag bereikte Feyenoord na lang onderhandelen toch overeenstemming met NAC over de komst van Vlemmings. Technisch directeur Peter Bosz is verheugd met de invulling van de staf: "Op basis van de specifieke kwaliteiten van Leon Vlemmings en Wim Jansen zijn we heel blij dat Gertjan Verbeek uitstekend ondersteund zal worden. In onze ogen is dit de staf die we nodig hebben."

De staf bestaat verder uit de nieuwe conditie- en krachttrainer Björn Rekelhof, keeperstrainer Patrick Lodewijks, medisch coördinator René Dannenburg, fysiotherapeuten Mikael Kuypers, Dennis Lion en Marcel de Geus en verzorger Gerard Meijer. Meijer zal komend seizoen aan zijn vijftigste dienstjaar bij Feyenoord beginnen. Tot slot gaat Alex Pastoor het beloftenteam trainen.