De Man ontkent akkoord met Roda JC

Roda JC is rond met de Belgische voetballer Mark De Man. De verdedigende middenvelder stond nog één jaar onder contract in Brussel maar Roda JC en Anderlecht kwamen al in een eerder stadium overeen over Mark de Man.

Volgens Roda JC zal De Man, die momenteel op vakantie is, in de loop van volgende week een driejarig contract ondertekenen. Hij kwam sinds 2002 uit voor Anderlecht waar hij 83 wedstrijden speelde waarin hij geen enkele keer het net wist te vinden. Ook kwam Mark De Man uit voor de Rode Duivels.

"Met de komst van Mark hebben we, na het vertrek van Wau en Sonkaya en het stoppen van Ger Senden, de positie in de achterste linie weer ingevuld", aldus Huub Narinx, de algemeen directeur van Roda JC.

Update

De Man ontkent in een interview met Het Laatste Nieuws de overgang naar Roda JC. "Ik heb nog niets gehoord van een transfer, maar ik zit momenteel in Egypte. Mijn manager regelt alles voor mij. Dus als Roda zegt dat we een akkoord hebben, dan zal ik volgende week zeker tekenen. Al verlaat ik Anderlecht met pijn in het hart."

"Ik respecteer ook de keuze van Ariël Jacobs om me te laten gaan. Ik moet aan mezelf denken. Er waren verschillende mogelijkheden, maar Roda lijkt me een prima club. Ik moet me er verder ontwikkelen."