Bell: "Het komt goed met Renault"

Technisch directeur van Renault Bob Bell denkt dat het dit jaar nog goed komt met het team. Renault toonde zich na de aerodynamische update in Barcelona al op diverse circuits competitief, maar wist dit nog nauwelijks te vertalen in goede resultaten in de race. Renault staat nu zevende in de stand om het constructeurskampioenschap met negen punten.

Bell: "In het team is er duidelijk wat frustratie over het feit dat we onze competitiviteit nog niet hebben kunnen omzetten in punten. Maar tegelijkertijd putten we ook hoop uit het feit dat onze wagen goed presteert en het feit dat we met Fernando Alonso een geweldige coureur hebben. We moeten gewoon gefocust blijven en hard blijven werken aan de ontwikkeling van onze auto. Het slechtste wat we nu kunnen doen, is angstig worden en ons aandacht voor detail verliezen. We moeten gewoon geconcentreerd blijven werken en dan komt alles wel goed met ons."

Renault zal in Frankrijk veel nieuwe onderdelen introduceren. Bell: "We hebben behoorlijk wat nieuwe onderdelen voor Magny-Cours, die we vorige week hebben getest in Barcelona. Het betreft een paar aanpassingen aan de voorvleugel en aan de achterkant van de auto. Verder hebben we een paar nieuwe ontwikkelingen voor de wielophanging gereed. Het is dus een aardig pakket aan veranderingen en ik hoop dat deze ons opnieuw een stap verder naar voren kunnen brengen."