Tussenstand FOK! EK Pool

Vanavond werden de allerlaatste groepswedstrijden van die EK gespeeld, die in Poule D. Griekenland moest nog een nederlaag incasseren tegen Spanje (1-2) en de Russen versloegen de Zweden met 2-0. De nieuwe stand van de FOK! EK Pool vind je hieronder.

Bovenaan staat nog steeds Seus met 1490 punten. Er zit nu meer afstand tussen met de nummer twee, FabFabFabFab die met 1365 punten een plek geklommen is. En ineens is de top vijf binnengedrongen op de derde plek, Luutgaert. Hij haalde 1350 punten tot nu toe. SpankTheMonkey staat met 1330 punten op de vierde plaats en de nummer één van gisteren, SnuggLe staat op de vijfde plaats met 1325 punten.

Tussen de subleagues zijn ook wat verschuivingen, de eerste plek is nu voor CUZOPJEBEELDSCHERM! met 1255 punten. Die heeft stuivertje gewisseld met ONLINE ELITE (1215 punten.) De derde plaats is voor TakTakTak en Deathrow, zij haalden 1190 punten tot nu toe. De nummer vier, Zeeland United, is gezakt en zij hebben nu 1185 punten, dus een kleine achterstand. En dan vinden we nog net Maringo in de top vijf, met 1160 punten.

Let op! Je kunt je voorspellingen nu voor alle kwartfinales invullen. Portugal - Duitsland op donderdag 19 juni en Kroatië - Turkije op vrijdag 20 juni. Daar zijn vandaag bij gekomen: Nederland - Rusland op zaterdag 21 juni en Spanje v. Italië op zondag 22 juni. Vergeet ook de antwoorden op de vragen niet in te vullen, daarmee zijn veel extra punten te verdienen. De antwoorden op die vragen en de bijbehorende punten worden, in tegenstelling tot wat gisteren is gezegd, direct na het sluiten van de vragen bijgeschreven.

Submitter:  Bron: FOK!sport