Tussenstand FOK! EK Pool

Het was een verhitte laatste speelavond in de groepsfase voor Poule C. Frankrijk moest winnen tegen Italië, maar verloor hopeloos met 0-2. Nederland was al door als groepswinaar, maar tegenstander Roemenië kon nog door naar de kwartfinales. Ook daar werd het 2-0, maar voor Oranje. De nieuwe stand van de FOK! EK Pool vind je hieronder.

Seus heeft toch weer het hoogste treedje gehaald met 1280 punten, maar op de hielen gevolgd door Luutgaert (1275) en FabFabFabFab (1270.) Op de vierde plek, één plaatsje gezakt, vinden we SnuggLe met 1260 punten en met een gaatje van 20 punten staat Plastic_Power op de vijfde stek, 1240 punten zijn voor hem.

Bij de subleagues loopt nu ONLINE ELITE met 1145 punten uit op de nummer twee, CUZOPJEBEELDSCHERM!, die heeft nu 1125 punten. Die league heeft echter Zeeland United in hun nek hijgen, want met het verschil van slechts 2 punten staan zij op de derde plaats met 1123 punten. Daarachter volgt ook op een kleine afstand TakTakTak (1120) op de vierde plek. Deathrow sluit dit rijtje met 1110 punten op de vijfde plaats.

Let op! Je kunt al je voorspellingen voor de eerste kwartfinales invullen. Portugal speelt tegen Duitsland op donderdag 19 juni en een dag later, vrijdag 20 juni neemt Kroatië het op tegen Turkije. Vergeet ook de antwoorden op de vragen niet in te vullen, daarmee zijn veel extra punten te verdienen. De antwoorden op die vragen en de bijbehorende punten komen aan het einde van de EK Pool.

Submitter:  Bron: FOK!sport