Achilles '29 verslaat sv Deurne en wordt tweede

Achilles '29 heeft zich vandaag door een 3-1 overwinning op sv Deurne verzekerd van de tweede plaats in de zondagkampioenscompetitie. Omdat Hollandia zich donderdag al tot kampioen had laten kronen, stond er weinig meer op het spel.

In Groesbeek kwam Achilles '29 kort voor rust via Thijs Hendriks op 1-0. Na rust bracht Joep Sijbers beide ploegen weer op gelijke hoogte. Via een treffer van Sip Walraven, die al negen jaar niet meer gescoord had, kwam Achilles '29 weer op voorsprong. Nadat Tim Konings namens Deurne vanaf elf meter een uitgelezen kans op de gelijkmaker had laten liggen, besliste de thuisploeg het duel. Peter van Putten bepaalde de eindstand op 3-1. Alain van de Besselaar van sv Deurne kreeg nog een rode kaart. Voor Achilles '29 wacht nog een toetje in de vorm van de landelijke amateurbeker. Woensdag staat de ploeg in de halve finale tegenover AFC Ajax.