Terry excuseert zich voor gemiste penalty

De penalty die John Terry nam, had voor Chelsea de winst kunnen betekenen in de finale van de Champions League. Helaas voor de Londenaren miste Terry de penalty. De aanvoerder excuseert zich en is er stuk van.

“Het spijt me voor het missen van de penalty, waarmee ik mijn ploeggenoten, familie en vrienden de kans heb ontnomen om kampioen van Europa te worden”, aldus Terry op de website van de club.

De aanvoerder van The Blues is er kapot van dat hij de beslissende strafschop miste. “Fans, spelers, vrienden en familie hebben me allemaal geweldige steun gegeven en ik bedank ze daar voor. Velen vinden dat ik niet mijn excuses hoef te maken, maar ik ben een volwassen man en draag de verantwoordelijkheid voor het feit dat we niet hebben gewonnen.”

Terry gaat nog verder. “Die nacht in Moskou zal me altijd bijblijven. Ik heb het gevoel dat ik iedereen heb laten zitten en dat doet me erg pijn. Sinds het missen van die penalty slaap ik niet meer dan een paar uur. Steeds word ik wakker en dan hoop ik dat het een nare droom is geweest.”