Mourinho en Chelsea in gesprek

Chelsea lijkt een oudgediende terug te halen als coach. Volgens Britse media zou José Mourinho terugkeren als coach van Chelsea. De banden met Roman Abramovic zijn zodanig hersteld dat er zelfs vriendschappelijk gesprekken tussen de heren gevoerd worden. Ondertussen blijft Mourinho Avram Grant bekritiseren.

Grant zei na het behalen van de Champions League-finale: "Je kan wel zien wie echt de 'Special One' is." Een aanval op zijn bijnaam die Mourinho dwars lijkt te zitten, want na een prijsloos seizoen oordeelt Mourinho keihard."In mijn filosofie is het een erg slecht seizoen geweest. Want bijna betekent dat je verslagen bent."

"Chelsea won bijna de Carling Cup, bijna de Champions League en bijna de Premier League. Bijna is niets. Na twee titels per seizoen in de laatste drie jaar, waren er dit jaar nul. Dat betekent dat het een slecht seizoen was. Misschien in de filosofie van een 'loser' is het een goed seizoen, maar dat is zijn mening", aldus Mourinho, volgens The Sun doelend op Grant.