Calderón: "Ramos nergens heen"

Volgens Ramón Calderón bestaat er geen enkele kans dat Sergio Ramos Real Madrid zal verlaten. De voorzitter van de Spaans kampioen zei dat in een interview met een Spaans radiostation.

Deze week kwamen geruchten naar buiten dat Chelsea ¤70 miloen over had voor de rechtsback. Calderón beweert dat De Koninklijke geen enkele intentie heeft om Ramos van de hand te doen. "De fans hoeven zich geen zorgen te maken. Ramos' toekomst ligt bij Real Madrid. Hij is één van de steunpilaren en heeft zijn hele carrière bij de club nog voor zich", aldus Calderón. "Hij zou alleen weggaan als hij dat zelf zou willen, maar niets wijst erop dat dat het geval is. Hij is tevreden hier, waarom zou je dan naar een andere club willen?"

De preses kon ook melden dat er geen grote wijzigingen in de selectie gaan plaatsvinden aankomende zomer. "Dit team wordt niet beschadigd. Een beetje extra kwaliteit toevoegen kan geen kwaad, maar we zullen niets afbreken." Na het winnen van twee landstitels op rij heeft de voorzitter een nieuwe doelstelling voor trainer Bernd Schuster. "Volgend jaar moeten in ieder geval de halve finales van de Champions League bereikt worden." Real Madrid strandde de voorgaande seizoenen viermaal op rij in de achtste finales van het miljoenenbal.