Klien: "Verschil met McLaren minimaal"

Christian Klien denkt dat de verhoudingen tussen de verschillende teams tijdens de Grote Prijs van Turkije niet veel zullen veranderen. De Oostenrijker is van mening dat BMW op hetzelfde niveau als McLaren Mercedes zit. Zij moeten echter nog wel Scuderia Ferrari voor zich dulden.

"De pikorde is niet echt veranderd," liet Klien in een reactie weten. "Ferrari is nog steeds het sterkste team. Ik denk dat we erg dicht bij McLaren staan. Onze rondetijden waren in Barcelona nagenoeg identiek. We zouden voor McLaren gefinisht zijn als we voor ze waren gestart. Ik denk dat we qua prestaties heel dicht bij elkaar zitten."

Testcoureur Klien sprak overigens de verwachting uit dat de tijden op het circuit van Istanbul iets verder uit elkaar zullen liggen. "De verschillen zullen groter zijn, want we rijden daar maar eens per jaar. Het is een lang circuit en de teams zijn er niet bekend mee als Barcelona. Ik denk echter niet dat de verhoudingen veel zullen veranderen, omdat er tussen de races niet is getest."