Dennis: "BMW krijgt nog terugval"

Ron Dennis, teambaas van McLaren, ziet BMW Sauber niet als concurrent dit jaar. Hij verwacht dat de Duitse ploeg nog een terugval zal krijgen.

"BMW Sauber is nog geen bedreiging voor de rest van het seizoen", vertelt Dennis. "We hebben respect voor al onze tegenstanders en ze doen het beter dan ze ooit hebben gedaan. Maar nu gaan we naar Europa en dan gaat de ontwikkeling en de snelheid van een constructeur pas echt meespelen. Daarom heb ik ook het vertrouwen dat wij het goed gaan doen, ik maak me geen enkele zorgen voor de toekomst."

"Ik zei al voor de Grand Prix van Australië dat die eerste drie races niet een juiste weergave zijn van de werkelijke snelheid van de teams," vervolgt Dennis. "We richtten ons meer op betrouwbaarheid en consistentie dan op snelheid. Bij de komende race komt alle ontwikkeling van de afgelopen twee maanden samen en dan zien we wel wie het beste werk heeft geleverd. We gaan een stap maken, maar of het een grotere stap dan de rest is, zal de tijd moeten uitwijzen."