AC Milan wil Flamini en Hernanes

AC Milan is deze week druk bezig op de transfermarkt. Volgens verschillende bronnen in Italië en Engeland is de club bezig om middenvelder Matthieu Flamini van Arsenal over te nemen. Een andere speler die Milan graag wil hebben is Hernanes, een supertalent dat uitkomt voor São Paulo.

Binnen een paar jaar is Flamini bij Arsenal uitgegroeid tot één van de beste middenvelders van Europa. Volgens Tuttosport heeft de middenvelder een aanbieding van Arsenal al afgewezen, en zijn voetballoopbaan voortzetten in Milaan. De 23-jarige verdedigende middenvelder zou bij AC Milan één miljoen meer verdienen dan bij de Gunners.

Milan wil graag in de zomer contact opnemen met het Braziliaanse São Paulo. Scouts van AC Milan hebben de 23-jarige Hernanes al tijdens de oefeninterland Zweden-Brazilie (0-1) bekeken. Hernanes heeft zeker interesse in een carrière in Italië.

Op dit moment is er niks concreet, maar de Braziliaan zou graag willen voetballen bij een club als de Rossineri. "Maar als het doorgaat, ben ik wel heel gelukkig", spreekt het talent. "De kans krijgen om voor Milan te spelen, is iets dat je trots maakt. Op dit moment voel ik me echter verbonden met Sao Paulo", zegt Hernanes, die tot medio 2011 een contract heeft bij São Paulo.