Coulthard woedend op Massa

Red Bull-coureur David Coulthard eist excuses van Ferrari-rijder Felipe Massa na zijn mislukte inhaalpoging, waardoor Coulthard zijn race niet kon vervolgen.

Massa had een beroerde start van het nieuwe Formule 1-seizoen. In de eerste ronde van de race in Melbourne spinde hij meteen. Om de achterstand goed te maken, die hij hierdoor opliep, moest hij snel terrein goed maken. In een poging Coulthard in te halen, ramde hij echter zijn onfortuinlijke prooi van de baan.

De auto van Coulthard kon meteen naar de schroothoop en zijn reactie op het voorval was niet mals: "Natuurlijk had Felipe de snellere auto en ook had hij wat meer topsnelheid, maar je moet iemand wel voorbij gaan. Zoals hij het deed, kan gewoon niet. Je kan niet zomaar iemand van de baan rammen", zei Coulthard na afloop. "Ik weet dat ik het vorig jaar met Alex Wurz op dezelfde manier fout deed, maar daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden en ik verwacht dat Felipe dat ook doet. Doet hij dat niet, dan schop ik de stront uit die kleine smeerlap!"

Wordt ongetwijfeld vervolgd...