Getafe wil Bayern vermijden

Volgens Rubén De la Red maakt het Getafe weinig uit wie er vrijdag geloot wordt, zolang het maar niet Bayern München is.

Getaf is één van de verrassingen in de UEFA Cup. Als debutant door een verloren bekerfinale wist het onder meer FC Twente en SL Benfica uit te schakelen. Van de Portugese club werd zelfs zowel uit als thuis gewonnen. De ploeg van Michael Laudrup hoopt derhalve dat het succes zolang mogelijk doorgaat, al wordt dat tegen de Duitse topclub naar eigen zeggen lastig.

Rubén De la Red, die aan zijn eerste seizoen bezig is bij de club uit Madrid, hoopt in ieder geval op een mooie tegenstander. "Alle overgebleven clubs zijn lastig, maar zolang de de grote favoriet, Bayern, maar niet loten kunnen we net zo spelen als tegen Benfica", zei de 22-jarige Spanjaard. "Het is voor ieder team knap om in onze situatie te zitten, maar zelfs meer voor een team als de onze", vertelde Laudrup. "Het maakt me niet uit welk team we tegenkomen, ik hoop slechts dat mijn geblesseerde spelers op tijd fit zijn."