Van der Leegte weer in training

PSV zal het dit seizoen verder moeten doen zonder Tommy van der Leegte. De verloren zoon ondervindt nog altijd hinder van een darminfectie.

"Door het gebruik van medicijnen heb ik een behoorlijke fysieke achterstand. Ik denk dat het beter is me op het volgende seizoen te richten," aldus de 30-jarige middenvelder. Afgelopen zomer kwam Van der Leegte terug naar Eindhoven. Eerder, al in het seizoen '94-'95 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. Halverwege '96-'97 vertrok hij naar RKC Waalwijk. Verder kwam Van der Leegte nog in actie voor FC Twente, ADO Den Haag en VfL Wolfsburg.

Update

Tommy van der Leegte is inmiddels weer in training maar verwacht niet veel meer van dit seizoen. "Nu gaat het weer goed en ga ik weer beginnen met trainen. Ik weet alleen niet of het nog haalbaar is dit seizoen om topfit te worden, met nog maar vijf of zes weken te gaan is het immers kort dag. Om nu snel-snel-snel volop ervoor te gaan, ik weet niet of dat realistisch is. Je moet niet alles op alles zetten voor een week of twee, dan kun je inderdaad beter naar volgend seizoen toe werken. Maar ik ga er gewoon voor en zie het wel. Donderdag sluit ik me weer aan bij de groep," aldus Van der Leegte.