Mario Been niet naar Feyenoord

Mario Been zal niet de nieuwe trainer worden van Feyenoord. Nu duidelijk is dat Bert van Marwijk de nieuwe bondscoach wordt, zal Feyenoord op zoek moeten naar een nieuwe trainer.

Been, momenteel coach van NEC, heeft nogmaals bevestigd dat hij zijn contract in Nijmegen wil uitdienen. Been heeft een lang verleden bij Feyenoord, wat hem een goede keuze maakt bij de Rotterdammers. Het vertrouwen in Been bij NEC is echter zo groot, dat hij er geen moment over nadenkt om weg te gaan. Hij kreeg een contractverlenging toen NEC onderaan stond. Dat is de grootste reden waarom Been wil blijven.

"Het is heel simpel", zo stelt Been tegenover Omroep Gelderland. "Ik mocht bijtekenen toen we onderaan stonden. Het ging om de manier van werken, niet om de resultaten. Dat doet me wel wat. Ik ben trouw aan mijn contract."

Vandaag speelt NEC thuis een belangrijke wedstrijd tegen de Graafschap. Indien gewonnen wordt, kan NEC afstand nemen van de degradatieplaatsen. "We zijn gewaarschuwd door de wedstrijd tegen Excelsior. Zij vechten tegen degradatie. En wij zitten op dit moment in dezelfde problemen."