Amrabat verkiest PSV boven Heerenveen

De komst van Nordin Amrabat naar PSV lijkt in kannen en kruiken. De aanvaller van VVV-Venlo heeft inmiddels een akkoord bereikt met de Eindhovense formatie en gaf ook al aan dat hij graag bij de ploeg uit de Lichtstad wil spelen.

"Natuurlijk is het prachtig dat PSV mij wil hebben. Het is toch een absolute topclub. Als het rondkomt, wat wil je dan nog meer als een jongen van 20?", liet Amrabat tegenover de Limburgse zender L1 weten.

In eerste instantie leek het er echter op dat Amrabat naar SC Heerenveen zou vertrekken, maar dit lijkt dus van de baan te zijn. De Friezen hadden al een akkoord bereikt over een transfersom van 2,3 miljoen euro. PSV wil hetzelfde bedrag echter ook op tafel leggen, waardoor de carriŤre van de jonge speler in een stroomversnelling terecht komt.

Een jaar geleden speelde Amrabat namelijk nog in het shirt van Omniworld, een ploeg die destijds in de onderste regionen van de Eerste Divisie stond. Nu is de kans zeer groot dat de aanvaller volgend seizoen bij een club uit de top van de Eredivisie onder contract staat.